Distributie

Het assortiment van Greydanus moet na het inpakken bij de klant terechtkomen, dit wordt gedaan door vrachtwagens van Greydanus die volledig in eigen beheer zijn. Doordat het transport volledig in eigen beheer is, is er zekerheid over de kunde en vaardigheden van de chauffeur betreffende laad- en losmethoden. Mede hierdoor kan er efficiënt worden geleverd. Flexibiliteit is ook een groot pluspunt, ook als er niemand op de losplaats aanwezig is kan de chauffeur zich redden. Omdat er vooral aan supermarkten wordt geleverd, is de distributie vooral op dit deel van de markt afgestemd, maar er wordt ook op markten of andere groothandels worden geleverd. Bij het pand van Greydanus zijn genoeg laaddokken, waardoor er altijd ruimte is voor vrachtwagens.

De chauffeurs zijn niet alleen kundig, de vrachtwagens waar zij op rijden voldoen ook aan de meest recente milieu- en veiligheidseisen. Daardoor mogen de vrachtwagens van Greydanus bijna overal komen.

Door het gebruik van moderne apparatuur, wordt de lading gevolgd en staat de vrachtwagen constant in contact met de planner, zodat er direct kan worden ingespeeld op veranderingen tijdens de route. Zo kan Greydanus aan de meeste transportvragen van de klant voldoen.

Greydanus levert momenteel met name in de drie noordelijke provincies (Friesland, Groningen, Drenthe), maar ook in Overijssel, de Achterhoek, de polder en Noord-Holland.