Earlik Ite Maaltijden

Sinds kort worden onder de naam Earlik Ite Greydanus een heel assortiment aan maaltijden op de markt gebracht. Het bijzondere aan deze maaltijden is dat ze allemaal bereidt worden met producten uit de regio, zonder gebruik te maken van kunstmatige toegevoegde geur-,kleur- en smaakstoffen. Heerlijke gerechten staan op het menu zoals de Waldbeantsjes met zoete wortel, Oma’s traditie, Fryske lasagne of de Romige zuurkoolstamppot. Het hele jaar rond worden nieuw maaltijden klaargemaakt met producten uit de streek die ook aansluiten bij het seizoen.Earlik-ite-greydanus

De Boerenkool Belevenis, Koopmans Belofte, Hete Bliksem en Hutspot op z’n best zijn een aantal typische voorbeelden van maaltijden die slechts een deel van het jaar te verkrijgen zijn. Dit komt deels doordat bijvoorbeeld de Koopmans Blauwe aardappel niet het gehele jaar te verkrijgen is en deels, omdat het hier om specifieke winterkost gaat. Andere maaltijden zoals de Kip met Karakter, Heerlijk Mexicaans of de Zomerse Kip zijn gerechten die door het hele jaar te verkrijgen zijn.

Heerlijke maaltijden die op een duurzame manier worden geproduceerd dat is waar Earlik ite voor staat. Wanneer je een heerlijke maaltijd van Earlik ite hebt geproefd dan wil je nooit weer anders. Maaltijden zoals ze ooit bedoeld zijn Earlik ite.

Contact ons even wanneer u geïnteresseerd bent in de maaltijden van Earlik Ite.