Erkend leerbedrijf

Greydanus Aardappelgroothandel is erkend leerbedrijf en heeft regelmatig leer- en stageplekken beschikbaar. Dit zijn met name plekken in de logistiek en commercie. Ben je geïnteresseerd in een leer- of stageplek? Dan publiceren we die hier en via de sociale media.

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Leerplaatsen
Als groothandel wassen, sorteren en verpakken wij een breed assortiment aardappelen die door middel van eigen transport naar onze afnemers in geheel Noord Nederland worden gedistribueerd.

 

Wil jij leren combineren met werken?

Wij hebben leerbanen beschikbaar in de logistiek:

 – Assistent Logistiek;

 – Logistiek Medewerker;

 – Teamleider Logistiek.

 

Wil je een commerciële uitdaging dan zijn deze leerbanen beschikbaar zoals:

 – Commercieel Medewerker;

 – Junior Accountmanager.

 

Ben jij die gemotiveerde student en zoek je een dynamische leer omgeving, een mooi team en goede werksfeer in de buurt van Heerenveen. Stuur jouw sollicitatie met CV naar d.noteboom@greydanus.nl. Voor meer informatie kunt je bellen met Dick Noteboom tel: 0513 68 12 68.

 

Stageplaatsen

Zoek je nog een leuke stageplek?

Wij hebben stageplekken beschikbaar in de logistiek en commercie. Ben jij die gemotiveerde student en zoek je een stageplaats in de buurt van Heerenveen. Stuur jouw sollicitatie met CV naar d.noteboom@greydanus.nl. Voor meer informatie kunt je bellen met Dick Noteboom tel: 0513 68 12 68.