Innovatie

Aardappel groothandel Greydanus streeft ernaar om een innovatieve rol te spelen op de aardappel markt. Dit tracht zij te doen zowel op het gebied van de verwerking, als op het gebied van de afzet van aardappelen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van deze bedrijfsstrategie. Zo loopt Greydanus voorop op het gebied van energiezuinig produceren sinds de aanschaf en installatie van zonnepanelen en het CO2 neutraal verwerken van aardappelen.

 

Greydanus is een modern en gecertificeerd bedrijf dat steeds meegaat met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aardappelen verwerken en vermarkten. Vandaar dat in Heerenveen, als een van de weinigen in Nederland, een machine staat  met een optische lees robot welke aardappelen computergestuurd kan sorteren op maat en kwaliteit.

 

 

Ook op het gebied van verpakken en winkelpresentatie staat gemak voor de winkeleigenaren en consumenten centraal. In de door ons ingerichte schappen is gelijk duidelijk waar de consument zijn of haar favoriete soort aardappel kan vinden. Bovendien staan op de zakken met traditionele aardappelrassen, naast het soort aardappel, de naam van het ras vermeld. Dit alles zorgt ervoor dat Greydanus haar klanten een optimaal product kunnen bieden, zowel qua eindproduct als verpakking.