Kwaliteit

Greydanus Aardappelgroothandel staat garant voor het leveren van alle gangbare aardappelrassen van prima kwaliteit. Het leveren van kwaliteitsaardappelen begint bij gecertificeerde boeren die met veel vakmanschap ieder jaar weer proberen het beste uit de grond te halen. Wij kennen onze boeren en zij kennen ons, daarmee garandeert Greydanus jaarrond het aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten.

Certificering door NAO, IFS, GMP en SKAL zijn voor Greydanus een vanzelfsprekendheid geworden. Greydanus doet er alles aan om haar producten zo goed mogelijk te behandelen waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Alle aardappelen worden bemonsterd en geselecteerd op de doeleinden waarvoor ze verpakt worden.

Waar Greydanus als bedrijf in wil blijven uitblinken is het verkopen en promoten van de bekende en minder bekende aardappelrassen. Ten eerste zijn er de traditionele rassen zoals de Bildtstar, Borger/Eigenheimer, Nicola, Doré, Irene en Redstar bijvoorbeeld. Dit zijn de vertrouwde rassen die consumenten in Nederland het meest eten. Daarnaast probeert Greydanus ook minder bekende aardappelrassen aan de man te brengen, zoals de Donald, de Parel en de uit Frankrijk afkomstige truffelaardappel.

Alle aardappelen die in zakken worden verkocht zijn voorzien van de ras naam. Deze staat duidelijk op verpakking vermeld, en zo weet de consument altijd welk ras zij koopt. Aardappelgroothandel Greydanus streeft ernaar zo lang mogelijk de soorten te blijven leveren, met behoud van de hoge kwaliteit. Dit wordt bevestigd door de aan ons uitgereikte certificaten.