Nieuws

Het laatste nieuws rondom Greydanus

Ze komen er weer aan, de Friese Wâldgieltsjes!

Geplaatst op 14 juli 2014 | door : | categorie : Nieuws

HEERENVEEN – Het is weer bijna zover, de eerste Fryske Wâldgieltsjes van dit jaar komen er weer aan! Dit bijzondere Friese aardappeltje is ook dit jaar weer reden voor Greydanus om een actie mee te bedenken.

’t Wâldgieltsje (Woudgeeltje) is een dusdanig bijzonder product dat voordat de eersten er zijn, er al volop vraag naar is. Ondanks dit feit heeft een groot deel van het land nog nooit van deze aardappel gehoord. Dat is zonde, maar daar kan wat aan worden gedaan. Binnenkort komt er een promotie actie waar deelnemende winkels het Wâldgieltsje (en zichzelf) kunnen promoten. Hier wordt achter de schermen momenteel hard aan gewerkt.

Nu denkt u wellicht, was er vorig jaar ook niet een dergelijke actie rond deze Friese lekkernij? Dat klopt! Toen hadden de deelnemende winkels een commercial tot hun beschikking die elk werden ingeleid door dhr. J. Wilman, teler van de “Gieltsjes”. En om het geheugen even op te frissen: een commercial van vorig jaar.WaldgieltsjeVeldGEKNIPTBinnenkort volgt er meer informatie – houdt het nieuws dus in de gaten!